Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

diumenge, 3 d’octubre de 2010

Ahir vaig volar!

Ahir de bon matí el meu germà i jo vam consumir el regal que ens van deixar els Reis Macs a casa, un vol amb globus. Vam quedar allà les set i quart del matí per a fer-se un cafè abans de sortir. Vam estar xarrant i després vam anar amb la furgoneta i el tot-terreny amb el globus on anàvem a enlairar-nos. Vam eixir des d'un descampat del polígon on prèviament estiraren el globus i poc a poc inflant-lo amb potents ventiladors i al final ja amb els calentadors. Una vegada el globus ja estava en vertical (ja que al principi quan està en horitzontal la cistella també està tombada) sols calia acabar de calentar l'aire de l'interior fins que estigués ben inflat, i aleshores pujarem els ocupants.

Erem 6 i el pilot (Blai, de totglobo). Amb ell vam tindre un excel·lent vol on ens acompanyava un dia meravellós, ja que hi havia una combinació de cels clars i boira, i les imatges amb els núvols baixos eren fantàstiques. Ens vam enlairar i poc a poc el Sol anava agafant més presència i anàvem en la mateixa direcció que els núvols, de forma que la boira sempre la teniem més endavant i estàvem dalt dels clars. El trajecte va ser des del polígon de Bocairent fins a un camp que hi ha passant Ontinyent, i passant l'autovia. En eixe trajecte vam passar pel que es va cremar aquell dimarts 7 de setembre, i vam poder observar la magnitud de la tragèdia des de dalt. Veiem com el foc va cremar la serra d'una a part a l'altra i el mal que va fer. Però bé, no és moment de posar-se trists, perquè el vol va ser una passada. Tornant a allò bo del vol...em va agradar moltíssim poder veure el poble des de dalt, és molt curiós i val la pena! Amb eixe vol també veus que la distància de Bocairent i Ontinyent no és molt gran, que pareix que sigui més per la carretera que hi ha.

La imatge des de el globus era meravellosa, sobretot la imatge del Benicadell eixint d'un mar de núvols, molt bonic! El viatget va estar molt bé i la visió des de l'aire del que veus tots els dies des de terra no té deperdició! I hi ha moltes coses curioses, com que en Ontinyent hi ha moltes casetes i sobretot moltes piscines, més del que jo m'imaginava. Per a que el vol fora més entretingut vam tindre un aterratge anecdòtic, però que no va ser res fora del normal: vam aterrar tombant la cistella. Però res de l'altre món, simplement que quan vam tocar terra la cistella es va posar un poc en diagonal pel vent i eixe vent va fer que el globus tombara quan estavem en terra, però clar, vam caure molt poc a poc, quan ja estàvem en terra. Una anècdota més que contar!

En fi, va ser una molt bona experiència que recomane a tothom perquè és fantàstic poder veure-ho tot des de dalt. Acompanye l'entrada amb alguna de les fotos que vaig fer, i l'enllaç de l'empresa que fa possible eixos vols amb globus: Totglobo.com. Per a repetir!

Bon vol!