Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

diumenge, 27 de gener del 2008

Com està el món!!!

Un conductor demanda per danys en el seu cotxe als pares d'un jove al que va matar


Un conductor ha demandat per danys en el seu cotxe als pares d'un jove de 17 anys a qui va atropellar i va matar quan anava amb bicicleta en un accident de tràfic ocorregut a l'agost de 2004 en Castañares de Rioja. L'accident va ocórrer el 26 d'agost de 2004 quan el jove Enaitz Iriondo Trinitat, natural de Durango (Biscaia), després de passar la vesprada amb els seus amics, tornava amb bicicleta al camping de Castañares de Rioja, on estava de vacances amb els seus pares, Antonio i Rosa.

Segons els informes pericials, el cotxe circulava a 173,90 km/h en una carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 i haguera donat una taxa d'alcohol superior a l'establida. Donada la velocitat del cotxe, l'impacte va ser tan brutal que el cos del jove va ser llançat a més de 18 metres d'altura, sobrepassant la llum dels fanals que estaven situades en aquesta carretera, segons relata la mare, Rosa Trinitat.

Tres anys i mig més tard el conductor reclama a la família del jove mort el pagament dels desperfectes produïts en el seu cotxe per l'atropellament (14.000 euros), a més de 6.000 euros pel lloguer d'altre cotxe per a treballar, segons la informació que publiquen diversos mitjans. El judici tindrà lloc dimecres que ve, dia 30 de gener, en el Jutjat nombre 1 d'Haro (La Rioja).


Vegeu vosaltres normal que després de matar a un xic de 17 anys amb excés de velocitat i d'alcohol, el conductor denuncie a la familia del xic mort per haver-li abonyat el cotxe? Però en quin món vivim? En què tindria que estar pensant el conductor? Jo crec que el conductor té que ser un home sense conciència i sense dos dits de front. I com té que estar la familia que després de 3 anys d'angoixa el assassí del seu fill els denuncie perquè el seu fill va abonyar el cotxe? Doncs, destrosada supose.

I que n'opineu vosaltres? Penseu que el conductor ha actuat bé? No, veritat?

3 comentaris:

El Patriota ha dit...

Jo crec que a este home en l'accident se li va estropear la única neurona que l'alcohol li havia deixat, perquè sinó no trobe cap altra explicació.

Catbrass ha dit...

doncs sí, perquè és inhumà que després d'haver matat a algú el deniuxes per haver-te danyat el cotxe.
quin món!!

xasilcan ha dit...

teniu raó, ixe tio no sta b del cap, xq despres de atropellar i matar el xic la familia no el va ni denunciar i ara va el tio subnormal i denuncia ell a la familia, aixo es de no star b de el cap!!!