Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimecres, 13 de febrer del 2008

Què és la música?

Mmmmm... bona pregunta. Què és la música?... Sons ben ordenats?... Una sèrie de notes amb sentit pròpi?... Què és?... Doncs, per a mi, la música és un sentiment que es porta a l'interior d'un mateix. La música ho és tot, sense ella no es podria fer casi res. No hi haurien festes... els anuncis serien aborrits... les pelicules no tindrien gràcia... els mitjans de comunicació pedrien interés... i jo... no seria res. Jo amb la música expresse els meus propis sentiments, puc donar a coneixer els meus sentiments sense parlar-ne. Puc transmetre tristesa, alegria, descontent, enuig, ràbia, felicitat, etc, etc, etc. També depent de l'obra a interpretar, hi ha d'obres més alegres que d'altres i també hi ha d'obres més tristes que d'altres, però el que si que és cert, és que l'elecció del sentiment a transmetre sols depent de l'autor (per l'estil de la seua obra i per les indicacions que faja) i també per l'intèrpret (pel seu gust).

Hi ha d'obres que deixen una amplia elecció dels sentimets que es poden transmetre, però les obres en les que l'autor indica les formes de transemetre emocions també poden ser un poc a gust del intèrpret. Per a això s'utilitza molt el Ad-Libitum o la cadença, que és un fragment de la peça on el músic pot optar per la seua pròpia interpretació, això si, seguint un poc el tema de l'obra.

La música és diversió, una profesió, és vida, un art,etc. Jo sense tal vegada no seria el mateix, i pot ser que no estiguera ara mateix escribint en un blog, i segur que no estaria parlant d'aquest art, d'aquest sentiment, d'aquesta devoció!

33 comentaris:

Anònim ha dit...

viva españa!!!!!!!!!!!!!!!!

Catbrass ha dit...

... mon pare te una canya pa pegar-me al cul, perquè sóc un gandul!!...
et referies a eixa cançoneta, no?

Anònim ha dit...

em referixc a la cansoneta de que aço es ESPAÑA i que sempre sera ESPAÑA, mai la puta cataluña que vosatros voleu. que vos en donen! amargats

xasilcan ha dit...

Xe xo q dius ninot, per primera avore si el amargat ers tu, i segona dona la cara.
Catbrass tens raó i no fa falta contestar als comentaris d'aquesta gent.

Catbrass ha dit...

gràcies mouelcul. però que jo sapia jo sóc valencià, però bé. em sap mal però no puc contestar un escrit que no te remitent, així que si vols alguna coseta de mi posa nom. i ningú t'obliga a entrar a aquest blog.

Anònim ha dit...

mira el teu DNI avore si posa ESPAÑA

Anònim ha dit...

o es que estas cego?????????

Catbrass ha dit...

i si mire més enllà posarà Europa i si mire més enllà encara posarà el Món (la terra) i més enllà l'univers...
Una cosa és on vius i l'altra que eres.
I si tan mal et caic perquè entres una vegada i una altra al meu blog? Aaaaaaaaaa... ingorancia? correcte!

sulsidet ha dit...

La gent esta que entra pels blocs a crear pol.lèmica més li valdria que s'estalviara temps i esforços perqué desgraciadament em pareix que ací no estem per parlar de política barata i de poc gust. A mi em dóna igual si eres espanyol, africà o de Bocairent simplement. El que sí que em dona un poc de pena és que sigues tan conformista amb açò de que com estem a Espanya no podem fer res si som uns incults. Gràcies al pensament que té la gent com tu som una de les nacions més endarrerides en quant a estudis i nivell cultural d'Europa, així que jo preferisc ser per a estos casos estalviar esforços en enfrontar-me a tu, ANÓNIM i ocupar el temps en coses més productives. Enhorabona Catbrass xq el teu blog em pareix que està molt bé, i damunt gràcies a cert tipus de gent està animat!! Pense com tu. la cultura no sols musical, en general està prou fotuda, tant a València com a la volguda Espanya!!! Xiquets, a llegir bons llibres i a escoltar bona música, i sobretot a fer amics!!!

Anònim ha dit...

mira xaval el penses k eres mol listo pero ves en kuidaet k tens 14 añs i eres un puto nano. la gent kom tu en bocairent la pasara mol puta aixina k veges k fas. viva españa i viva franco

Anònim ha dit...

no entenc algunes paraules deste bloc kom "trigui" o "desat" pero si aixo es cultura vaia tela

Emiliano ha dit...

mira xavalet.
per k en compte d clavarte amb la gent no ten adones del k pasa??? Jo no testic dient res soles k respectes les diferents opinions k pot tindre la gent. Ell a tu no ta dit res i no tens motius per a clavar-te amb ell sols per k tinga diferent vissio de la vida k tu.

Contrabaixista! ha dit...

Falta d música...la música tranquilitza les feres...no diuen això? em sembla q sí. No es molesteu ni es preocupeu q en aquest món ha d'haver de tot!
Jo, en canvi,vaig a felicitar-te! m'encanta el teu blog..et vaig posar un comentari en lo de la poca cultura musical de les persones, un "caxo" comentari..perq en estos temes q magraden mai acabaria. bé, jo contrabaixista de futur renom..jaja, q es conya! ojala! jeje
Adéu! per cert, me fet un blog per escriure d'allò q sempre tinc al cap (música i contrabaix). Sóc amiga d'Arnau i Dami, ells q ja el conten! ;)
Adéu Tuba!

Anònim ha dit...

en el teu DNI posa univers??????????? posa mon??????????.... calla ja home i dixa de dir tonteries!!!!! entre en el teu blog pa riurem de tu per que eres un inutil i un ignoran de la vida. catalanista de merda!!!!!! viva españa!!!!!!! i dixa ja la tuba ixa de merda que pareix que estigues tonto en la roña ixa de instrument

Contrabaixista! ha dit...

personalment la incultura i la ignorancia em posa negra...supose q a vosaltres vos pasarà alguna cosa pareguda, no?

em fa llàstima q no totes les persones sàpiguen apreciar els instruments, q desgracia...per a d'ells! però q em de fer-li! riure'ns!

Catbrass ha dit...

la gent em sorpren. gràcies a tots menys a dos elements. al ANÒNIM dir-li que menys insult i menys ignorancia que jo en tu no me clavat i que jo sóc lliure de parlar-ne del que vuiga i que si no t'agrada el que escric doncs no és el meu problema, perquè jo no escric per a ignorants com vosaltres. i al tio CAUDILLO (que gràcies a deu ja no està entre nosaltres) si no saps que vol dir eixes paraules vol dir que el que no te cultura ets tu perquè això en que entengues un poc de llengua això se sap el que és, però bé, seràs d'aquestos que s'ha deixat l'istitut als 16 i ara estarà en l'obra o en algo així, que jo això o respecte però el que no respecte és el que tu ara em vingues dient que no tinc cultura, i em juge el que siga que n'he tinc més que tu. i en això de cudaet... val aniré cuidaet però sóc llirue a escriure el que siga en el meu blog i ningu t'obliga a entrar, i que jo sapia a si els que heu comensat a parlar de politica heu sigut vosaltres i no jo, així que si voleu cometar algo comenteu sobre el blog o sobre els articles o com alguna opinió d'alguna cosa que tinga que vorer, però no en vingau en insults que jo no us he fet res, així que respecte.

Anònim ha dit...

que algu li done un xupo al xiket este que va a posarse a plorar de asi un moment...en 16 anys no tens cultura tonto del cul, si no estas fent ni el bachiller, aixina que callat i deixa de posar catalanades en este blog tan penos...

Anònim ha dit...

NO SOC L'ANÒNIM D'ANTES

perdona la cultura no es algo k s'apren a l'escola.
Un és cult quan ell per ell sap desenvolupar un judici critic a qualquier tema. per k s'informa, llig i busca informació per a poder bassar-se en ella i jutjar per ell mateix.
No tot s'apren als llibres

ebrakoooO* ha dit...

xicon.. pues si no sapren tot als llibres no se on o apendras? explicameu que aixo vuic saber-ho jo! que si no o aprens als llibres crec jo que... :S!

Anònim ha dit...

mira xaval io per lo menos tink el graduat kosa k tu no aixina k io tindre mes kultura k tu perque si no mangañe tu estas en 3 deso ENKARA!!!! aixo de ferte el major ve de familia o k? si el generalisimo estiguera si no seria lo mateix, la gent kom tu no podria expresarse kom sexpreseu... k llastima

Anònim ha dit...

visca catalunya independencia ya

Anònim ha dit...

tu i el teu germa dos parella de independentistes a la foguera tindrieu k anar!!!!

Anònim ha dit...

xaval dixat lo del blog k asta el mes tonto tabuxea jajaja payaso

Anònim ha dit...

dixeu al xaval k opine panda de gilipoyes

Anònim ha dit...

al xaval este es mereix k li peguen un tir k en la epoca del generalisimo ome

Anònim ha dit...

per k sempre aneu a buscar com fer la ma??
Jo no el dic k no penses el k cregues pero crec k es una tonteria clavar-se amb la gent quan ells a tu no tan dit res. I si ho fem digam com a minim ki és el k ho ha dit i no s'amaguem darrere l'anonimat.

MANEL

Catbrass ha dit...

No vull que continue aquest tema. Crec que per les dos parts debem admitir que ho hem fet mal, perquè aquest blog no és un blog que pretenga fer grups, perquè tots som per iguals i tenim el dret a opinar, però sempre intentant que siga de la forma més apropiada. gràcies

sulsidet ha dit...

Caudillo i generalisimo, no teniu ni p idea d'escriure, feu més errors que ma uela, si tens el graduat ho demostres ben poc. Ah, i en l'època del teu amic Francisco Franco no es podia utilitzar el valencià en públic!! Ja t'haveren cantat les quaranta els teus amics del Frente, mare quin incult!!! Si et trobe pel carrer ni et mire a la cara... Segur que a tú també t'agrada la música eixa tan elaborada, tan bona i tan exitosa que s'anomena hardcore!! jajaja no tens ni p idea!!!

kkus asa2 ha dit...

Sergi t'anime a que continues escrivint sobre la música, jo estic aprenent molt gràcies al teu punt de vista. El de músic, que pel que veig sent la música com pocs.
Tens el meu recolzament.

tonyineta ha dit...

Molts d'anims Sergi!
No has de fer cas de gent que parla sence donar ni un argument del que diu.
T'anime a treballar com fins ara i voràs "lo" lluny que arribes.
Un abraç!

alatriste ha dit...

Mare mare mare, que mal està la gent "culta" que defén coses passades i en una llengua que no "és la seua". Però com hi ha gent tant "subnormal" per no dir altres coses que pot anar de fanfarró per la vida d'eixa manera i més encara possant-se nics que són de vergonya!!
Caudillo i Generalísimo teniu raó si el dictador eiixe encara estiguera res no seria igual t'ho assegure, les dones no portarien bikini, tu no paralries ni escriuries en la llengua que ho has fet, no tindries les dicoteques per pelopinxos de merda a les que vas i no tindries el que tens LLIBERTAT!!!
Catbras ànims i per esta gent no et preocupes que sols saben fer l'únic que ells saben RES DE RES I DONAR QUE FER EN UNA SOCIETAT QUE NO ACCEPTN I QUE ELLA TAMPOC ELS ACCEPTA!!

xasilcan ha dit...

Sergi ben dit i no fases cas de aquesta gent i au.
Tu seguix amb escrits cm estos q stan molt b, anims!!

Mr.Senyor Don ha dit...

Caudillo si hagueres viskut tu el franquisme maguera agradat vore lo que paties ignorat i incult!!