Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

divendres, 8 de febrer del 2008

The Sir Aligator's

Ací us deixe uns vídeos de un grup que m'encanta, compost per quatre trombons, dos tubes i bateria. Es diuen...

The Sir Aligator's

Des de 1995 arriben amb els seus frescos arranjaments a un públic que mai havia escoltat als trombons i a les tubes. Han actuat en innombrables llocs i han comprovat el mateix: el plaer de veure gaudir a tan diversa gent amb la música dels seus trombons i tubes. En 1997 el grup va assistir com convidat al Congrés Mundial de Tubes "Verso il milennio" que es va celebrar en Riva digues Garda, (italia),on va actuar i es va donar a conèixer davant la gran majoria dels professionals de la tuba a nivell mundial.

Paral·lelament, SIR ALIGATOR'S treballa en altres espectacles que ajuden a divulgar la música i els seus instruments a tots els públics. És el cas del conte per a nens de Fernando Palacios: "Vaig tenir tuba per un tub" que es va estrenar amb gran èxit en el XIV Festival Internacional de Música Contemporània d'Alacant, i d'altres projectes com l'opera "Croco,un aligator a Nova York" de Elies Hernandis.


I feel good




California dreamin'aligator



Que nadie sepa mi sufrir

1 comentari:

Anònim ha dit...

Be amics, vullc comunicar-vos que el passat dissabte, dia 9 de gener, després de l'assaig la junta i alguns dels membres de l'aljub, van crear el GRUP DE PERCUSSIÓ L'ALJUB. Aquest grup, tot i que encara no és oficial, (encara hi ha que realitzar l'assamblea, per tractar el tema económic,el dels assajos, reunir-se amb el director, etc...) La junta van donar tot el suport per a que es formés el grup. Així és que prompte, cel·lebrarem una reunió per formalitzar el grup i fer-ho oficial. (Tot i quqe encara queda moltíssima feina per fer) Aixi que ja podeu visitar la nostra pàgina que és http://percu-aljub.blogspot.com/ Gràcies i a currar!