Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dilluns, 7 d’abril del 2008

Crònica d'un somni

Aquest somni va ocorrer al concert del dissabte passat, el concert de Primavera 08. El concert va ser un espectacle, sobretot emocionalment parlant. El públic va gaudir d'un espectacle musical i emocinant intens. Els músics es vam sentir més que mai en casa, fent el que sabent i amb sentiments per tots els llocs, que inclús feien vessar les llàgrimes d'alguns, en Chess sobretot. Jose Rafael Pascual Vilaplana va ser el director convidat d'aquest any, i al final després de tant de temps sense dirigir la nostra banda, la va dirigir... i de quina manera!! És de lo milloret! Et pot transmetre qualsevol cosa, sols amb una mirada o un simple gest de cara... porta la música a l'interior i sap transmetre-la als músics d'allò més bé. Viu i ens fa viure la música d'una forma senzilla i super emocionant! També no hi ha que oblidar el gran treball de En Jordi Francés Sanjuán, que ens ha preparat per al concert i que també va fer un gran concert en el paper que li tocava aquesta vegada! Un concert amb dos magnifics directors!!

Jo no estava a la banda fa 10 anys però si que he estat al costat d'ella des de alseshores, o inclús desde abans, i portava el sentiment de tots un poc també marcat, perquè el que transmet Jose és fantastic! Amb Chess tots vam sentir els cosquilleig que tentra en els moments emocionants quan toques, i vam despendre la nostra tendresa del interior. Em vaig emocionar com molts altres que fins i tot van plorar. En definitiva, el concert boníssim i emocionantíssim!!

Us recomane que entreu al blog de Sergi Puertes, Belkro, per a que vejau Chess al pabelló: Chè, chè, Chess... impressionant Highlights from Chess!!

2 comentaris:

maria!!! ha dit...

wnas!!! vos done la enorabona en conjunt a tota la banda xq vaig ser testimoni d'aquesta meravella de concert i la veritat q en va agradar moltissim xro ara el q vos falta es potenciar i cridar l'atenció a la gent + jove(com jo jejej)a aquestos concerts xq son molts bonics i mol treballats x la vostra part xro els adolescents d'avui en dia no eu valoren, wno aso era un consellet meu,ok?jeje

Catbrass ha dit...

moltes gràcies!!
tens molta raó en lo qe dius dels adolescents, perquè molts no valoren el treball que comporta un concert com eixe i damunt diuen que eixa música és aborrida i no se què més... però no per no compendre una cosa eixa cosa te que ser aburrida, això és qüestió de tindre una cultura musical bona, o una cultura musical pèsima. En definitiva...
moltes gràcies!!