Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dijous, 8 de maig del 2008

El Jueves bota a la televisió

El popular setmanari es passa a la ficció televisiva amb Mamà Carlota i La Parejita

La revista El Jueves, associada amb la productora Diagonal TV, va començar el passat 15 d'abril la producció per a televisió i telefonia mòbil de sketches d'humor basats en alguns dels seus personatges més emblemàtics.

Dos seran les històries que es reflectiran en la gran pantalla. La primera serà La Parejita, que consta de 65 episodis de 5 minuts, en format de mini sit-com, i estan basats en les historietes de Manel Fontdevila. Alicia Rubio i Alejandro Cano encarnaran els populars personatges de còmic. La direcció va a càrrec de Pep Anton Gómez i la producció executiva és de J. L. Martín (El Jueves) i Joan Bas i Jaume Banacolocha (Diagonal TV).

La segona història és Mamà Carlota, que consta així mateix de 65 capítols de 5 minuts, i ha sigut creada per l'equip d'El Jueves. Comèdia costumista sobre el conflicte generacional, està protagonitzada per Rosario Pardo i dirigida per Pep Anton Gómez. La producció executiva també va a càrrec de J. L. Martín (El Jueves)i Joan Bas i Jaume Banacolocha (Diagonal TV).

Ambdós sèries estaran preparades per a oferir-les a cadenes de televisió i operadors de telefonia mòbil abans de l'estiu.