Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimecres, 14 de maig del 2008

BLAST!! (explosió)

Nascut en camps d'atletisme en tota la nació, sumida en la tradició de militars i a l'aire lliure va haver un problema, tambors corps, bandes, color i guàrdies tenen una llarga història a Amèrica. Sovint assajant dotze hores al dia a través de calor, fred, pols i pluja, creen espectacles on emocionant atletisme, talent musical, caleidoscópica moviment i espectacle es fonen en una forma d'art que és al mateix temps competitiu i entretingut.

L'augment mitjà oest de fèrtils camps, un tambor de cos, estrela d'Indiana, constantment conjunt cada vegada més alts estàndards d'excel·lència. Des de la seua creació en 1984, estrela d'Indiana no aconseguit èxits cos en la història havia aconseguit en tan poc de temps.

Amb el seu lloc en la llegenda del tambor cos segur, Estrela es va traslladar més enllà dels seus anteriors triomfs per a aconseguir el poder, la passió i la precisió de va haver un problema a l'aire lliure a l'etapa en una actuació musical que ara cridem BLAST!.


Drumline Battery Battle



Bolero




Everybody Loves The Blues





2 comentaris:

Anònim ha dit...

sergi!!ja se k el k el vx a dir n t res a veure del tema k parles asi xro ma agradat mlt llegir lo d Guillem Agullo. Gracies x recordar-lo i tmb x pxar la d NO tingues por. Saps k isa canso menkanta!!

by: una xsona k ara li agrada un pok + la gosSa..jajaja xcert el concert d'Alcacant genial!!(K) i n m van xafar ;)

B7s i sort.

Catbrass ha dit...

moltes moltíssimes gràcies!!! ho vaig posar perquè era una cosa que hi havia que recordar i denunciar, i també perquè tu en el seu temps em vas dir que quan fora el aniversari de la seua mort que parlara d'això, així que dit i fet!jeje i la cançò molt bona!!jej

el de alacant fantastic!! un concert de cine!! va estar molt bé, i se que la gossa t'agrada, que ets una fanatica d'ells...però al fons!!jej no et van xafar e! a mi si! jo ja estava pendent de que ningu et xafara ni res!! jeje

bé, gràcies per tot!! i et deige la mateixa sort per a tu en tot!!;) bsts!