Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

divendres, 11 de gener del 2008

"De Jiguaní a Bocairent"

Sí, heu llegit bé, "De Jiguaní a Bocairent"!! És una obra per a tuba solista i banda feta per Norma Milanés Moreno. Aquesta obra porta una dedicació... "Dedicado a Sergi Vañó Peidro y a su Maestro Javier Molina Calatayud". Sí, porta el meu nom la dedicació, Norman a fet una obra del més completa per a tuba i banda i ens la deticat als dos, i li done un milió de gràcies!

Quan he dit això de una obra completa, em referia que té desde un moviment lent fins a un moviment de jazz que disposa al interprete la possiblitat de improvisar! També passa per una conga i un bolero, i un tema amb les seues diferents variacions. L'obra disposa al intèrpret d'una gran varietat de ritmes i melodies en el que el tubista solista pot donar a conèixer les seus habilitats i deixar bocabadat al públic.

Per a mi és tot un orgull que em dediquen una obra i sobretot amb el "maestro" peris! Des de ací vull donar les gràcies a Milanés i també a Javi per haver-me ajudat a creixer com a tubista i música que sóc!! Gràcies i espere poder tocar-la quan abans millor, però per això em fan falta hores i hores.

6 comentaris:

flapi ha dit...

Xiquet, ja voràs com algun dia no molt llunyà la pots tocar i ens fas gaudir de la teva interpretació.

Ànim i a seguir endavant, que la música no decaiga!!!!

Catbrass ha dit...

Gràcies!! Espere que així siga! Vaig a treballar el dia a dia com si fora l'ultim dia; així, d'eixa forma, podré arrabar fins a eixa meta...fins a ser un tubista competent, i sent així músic per interpretar aquesta obra. gràcies flapi!

Emiliano ha dit...

sergiet. no sabia res i no m'ho avies dit. anorabona als dos xiccons k va dedica esta obra i kno es canseu d tocar. ja ens vegem

Catbrass ha dit...

si que to vaig dir manelet!! i avui m'ho has admitit! nosaltres no es cansem, no som t'han gosos com algú que jo se que de no res es cansa...jiji i avore quan ens fas tu un recital de dolçaina!!

sulsidet ha dit...

Enhorabona Sergi!!! Has d'estar ben content perquè ja m'han dit que l'obra està molt xula!! Ara a disfrutar-ho i ben prompte a estrenarla!! Jo que t'he vist créixer al costaet de la tuba et dic que t'ho mereixes!!!!

xasilcan ha dit...

yee sergiet et faras internacional i tot tu, enhorabona xicon que estas fet un figura!!