Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dijous, 20 de març del 2008

Bocairent afig activitats culturals al seu atractiu turístic

Bocairent ofereix aquests dies de festes una àmplia oferta d’activitats culturals, organitzades des de l’Ajuntament, la Comissió del Pas de l’Hort i l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAB), combinades amb els actes litúrgics i els populars propis de l’època. Una exposició sobre la Batalla d’Almansa i una de Ricky Morales, concerts de música, i teatre es complementen amb les tradicions religioses de Setmana Santa i Pasqua. Des del 10 de març i fins al 15 d’abril, la Sala d’Exposicions del Patronat acull una mostra sobre la Batalla d’Almansa, i alhora l’ontinyentí Ricky Morales exposa les seues pintures i escultures a la Sala Joan de Joanes fins al 29 de març.
L’Orquestra de Cambra del Conservatori Superior Oscar Esplà d’Alacant obrirà la programació musical amb un concert al Teatre Avenida el dijous 20 de març a les 19.00 h. Al mateix escenari, el dissabte 22 de març, a les 19.00 h, es podran escoltar la música d’un piano i dos trombons interpretada per Rafael Tortajada, José Vicente Soler i Adolfo Garcia Banaza.
Finalment, la companyia local ‘L’Arcà’ interpretarà al Teatre Avenida (divendres, 21 de març, a les 22.30 h.) l’obra ‘No n’eren deu?’; i el Grup de Teatre d’Alfafara representarà un sainet i un entremés en un nou acte a benefici d’AFAB, el dissabte, 29 de març, a les 20.00 h. al Teatre Avenida.