Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dilluns, 3 de març del 2008

Steven Mead

El nom de Steven Mead no necessita ser presentat als amants de l'Eufonium de tot el món. Amb més de 75 concerts a l'any com a solista, ha tocat en les sales més importants de tot el món. Steven és un solista professional amb més de 17 anys d'experiència, després d'haver col•laborat amb les millors Brass Bands angleses. Actualment és Professor en el Royal Northean College of Music. Impartix també masterclass a Holanda, Bèlgica, Japó, Alemanya i Itàlia.
La seua funció d'especialització en l'eufonium s'evidencia sobretot en el disseny d'instruments i embocadures per a la Besson Musical Instruments, en primer lloc el famós Prestige Eufonium i la sèrie d'embocadures SM. Està considerat també una força que impulsa el moviment europeu del Tuba Eufonium Acoble amb el qual va començar, fundant el British Tuba Quartet en 1991. És un dels més importants promotors de l'èxit del Low Brass en tot el món i va ser també director de les 6 conferències nacionals per a tuba i eufonium a Anglaterra i codirector artístic de Camp Avalon, la nova escola brass d'estiu en els Estats Units d'Amèrica.

És el solista amb més garbaciones en el camp dels artistes de Metall i ha gravat més de 35 CD. Porten també el seu nom molts llibres de la literatura educativa per a eufonium com la sèrie Mead D'Haske i la sèrie World of Eufonium amb Studio Music. És executor de primícies mundials de noves obres de compositors com Ellerby, Sparke, Aargaard, Nilsen, Kassatti, Reeman, Bourgeois, Cosma, Dos, Snell per anomenar només alguns.

Steven està molt entusiasmat amb esta col•laboració amb el quartet Trombonisti Italiani i espera que el publique de tot el món quede fascinat de la nova combinació i sonoritat d'este tipus de música.