Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimarts, 1 d’abril del 2008

Concert de Primavera'08

Ja està ací, una vegada més, el concert de primavera de l'Associació Unió Musical de Bocairent! Aquesta vegada contem amb la presencia de José Rafael Pascual Vilaplana com a director convidat. El concert serà aquest dissabte 5 d'abril a les 19:ooh en el Pabelló Municipal d'Esports de Bocairent. Aquest concert de primavera de 2008 serà un monogràfic de Johan de Meij, és a dir, totes les obres a interpretar són d'aquest compositor i director, que no opdrà assistir per compromisos al Carib.

El concert serà bastant emocionant perquè enguany fa 10 anys J.R. Pascual Vilaplana va dir adeu a la banda, però no per sempre, perquè sempre ha hagut un contacte i en aquesta ocació tornarà a dirigir l'Associació Unió Musical de Bocairent. Una de les ultimes obres dirigides per ell en la banda va ser Highlights from Chees, per tant, és una obra molt representant i emocinant, en el que respecta a José i a la banda. Ací us deixe Highlights from Chees:

Highlights from Chees







I ací us deixe el programa del concert

CONCERT DE PRIMAVERA 2008

MONOGRÀFIC DE JOHAN DE MEIJ

PRIMERA PART

WINDY CITY OVERTURE…………………………….. (Obertura, 2006)

LOCH NESS.................................................... (Poema simfònic, 1988)

TINTIN, Prisoners of the Sun ……….Dirk Brossé, Arr. Johan de Meij
(Suite del musical, 2001)

DIRECTOR: JORDI FRANCÉS-SANJUÁN


SEGONA PART

CONTINENTAL OVERTURE.......................................(Obertura,1997)

MADURODAM....................................................................(Suite,1997)

HIGHLIGHTS FROM “CHESS”…......Björn Ulvaeus/Benny Anderson,
Arr. Johan de Meij
Selecció del musical (1993)

DIRECTOR CONVIDAT: J. RAFAEL PASCUAL VILAPLANA


No em queda res més que animar-vos a que aneu al concert que segur que valdrà la pena! I que serà un concert emocionant, amb música bona, amb directors de primera categoria i extraordinari!!

PD: Més avant parlaré dels tres directors (Jordi, José i Johan)




2 comentaris:

El Patriota ha dit...

Tu gitano m'has plagiat!!!!

I no tens ni idea...

Chees no va ser la ultima obra que va dirigir!!! No has vist els videos que m'has plagiat? Després de Chees es va tocar Vientos del Pueblo, l'Himne a Bocairent i crec que la última va ser Bekirent Fanfarria, no estic 100% segur.

Ai la joventut de hui en dia, ni saber copiar....

Teu dic en cariño eh? jeje.

Catbrass ha dit...

Ei ei. això ha sigut un fallo tècnic perquè primer que tot vaig fer el text i el programa i ho vaig publicar. I més tard vaig penjar els videos.

I perdona que et diga, Mr. Patriota, però jo tinc dret a posar eixos vídeos perquè han eixit de ma casa! Així que en part tinc dret a penjar-los. Si que et demane disculpes del "plagio" sense haber dit res. Però es que en youtube tots els videos de Chees estan tallats, i per a posar-ne uns tallats d'una altra banda, doncs pose els de la nostra banda i ja està. No?

En carinyo sobretot e!!jejej