Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

divendres, 2 de maig del 2008

Avui pujada al Montcabrer amb bici!

Com tots els ponts, una vegada més hem fet alguna cosa ecepcional. Aquesta vegada l'ocació presentava un bon dia per a pujar al Montcabrer amb bici. Portavem ja uns dies parlant-ho i avui a les 8 i mitja del matí hem anat cap amunt. La ruta ha estat molt bé, perquè hem tocat asfalt, terra i pedra. En algun problemeta que altre per a pujar alguna costera em arribat a la cava d'Agres, on hem esmorçat. El terreny era dificultós en algun tram, perquè apart de ser costeres, el camí era ed terres i amb pedres soltes per tot arreu. Al final en alguna dificultat que altra pel camí, hem arribat a un creuament de camins que hi ha poc abans d'arribar al cim. Hem deixat les bicis en un lloc on no molestaren i on no feren mal a la natura, i cap amunt. Entre 15 i 30 minuts, s'hem plantat en el cim, a 1390 metres d'altitud.

Després d'estar allí d'alt i contemplar les vistes, em fet camí cap a casa. Tot el que hem fet en hores al anar, tornant ho hem fet en una hora o menys fins al port. Fins i tot hem arribat a afagar una velocitat de 55 km/h amb la bici. S'ho em passat d'allò més bé, hem vist un bon paisatge i damunt hem fet deport! Això li se diu aprofitar el matí!


2 comentaris:

maria!!! ha dit...

Aixó si que son uns xics deportistes!!jeje

Catbrass ha dit...

jajaja clar que sí!! vam fer ciclisme i senderisme!! d'ahí al duatló!!jajaj que va, això és una forma de fer algo en el temps lliure, jejej
va estar molt bé l'excurcioneta!!
gràcies pel comentari!!