Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimecres, 10 de setembre del 2008

Bocairent, de pel·lícula!

Es seleccionaran 240 extres de totes les edats

Nacidas para sufrir” de Miguel Albadalejo es filmarà a Bocairent, per això, demà 11 de setembre, tindrà lloc un càsting per seleccionar 240 extres.

“Silenci… acció!” Aquesta frase s’escoltarà sovint a Bocairent a partir del pròxim 29 de setembre. El director il•licità Miguel Albadalejo rodarà “Nacidas para sufrir” íntegrament entre Montcada i la localitat de la Serra de Mariola amb Adriana Ozores i María Galiana com a protagonistes. És per això que demà, dijous 11 de setembre, tindrà lloc un càsting a les dependències del consistori que es traslladarà divendres a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Valld’Albaida a Ontinyent i posteriorment aplegarà a Villena.

Per a Bocairent, es requereixen 240 extres, 40 per a un escena de carrer i 200 per simular una revetlla que tindrà la Plaça de l’Ajuntament com a escenari. Tots aquells que estiguen interessats en participar al rodatge s’hauran de presentar a la selecció proveïts d’una fotocòpia del DNI i se’ls recompensarà amb una xicoteta remuneració i dietes. L’horari serà de matí (d’11 a 14 h.) i de vesprada (de 16 a 19 h.) i, tot i estar especialment dirigit a majors de 60 i xiquets entre 6 i 12 anys, pot participar qualsevol persona ja que es necessiten actors de totes les edats.