Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimarts, 23 de setembre del 2008

Canvi de diseny del blog

Ja s'acabat l'estiu, i per tant, comencem ja seriament amb el curs i amb eixe canvi vull també canviar l'aparença del meu blog, així que aquest és el resultat. A alguns els agradarà a altres no, però a mi de moment m'agrada i em motiva el canviar de tant en tant d'imatge de blog. Aquesta vegada el títol del blog l'he fet més enfocat cap a la música, sempre he donat un to de música, però aquesta vegada més que mai. A l'esquerra hi ha una imatge passada pel photoshop meua amb un "pensament musical", a la dreta una imatge, també passada per aquesta aplicació, del gran Øystein Baadsvik. I com a fons té una tuba en una prespectiva des de baix que agafa el centre de la tuba, on està la maquinaria i on es posa la mà, i al final la campana que esta obirnt-se.

Diuen que a gustos colors, aquest és un poc el meu gust, i l'estil que vaig a portar fins que em canse d'aquest aparença, espere que tarde perquè canviar-ho tot de nou és prou feina. Per amenitzar un poc aquesta entrada us vaig a deixar una recopilació del millor de Padre de Familia, una sèria de dibuixos animats que em fascina.


4 comentaris:

maria!!! ha dit...

Wnas!
Bon canvi de look!jaja,res volia donar-te l'enorabona per ixe canvi d'imatge del blog!te una aparença més seria i "formal"jajaj però és normal per que com ara ja vas a 1r de bat...jaja
xcert bon resum dels capitols de padre de familia

Catbrass ha dit...

wola! moltes gràcies, era el que buscava, que fora ja un poc més seriet, i aquesta plantilla ho reflexa prou bé, i damunt està graciosa xk es com si fora un pantaló baquer. i aixo de 1r de bat...jajaj com tu vas a 2n...jejej k va, esta bé. i el video si k es prou bona la seleccio de video.

Anna ha dit...

Sempre va bé canviar una mica d'estil, jo ho vaig fer fa poc! :)
M'agrada més aquest que l'altre tot i que els colors vius quedaven molt bé a l'estiu!
Padre de familia són actualment els dibuixos que més m'agraden en diferència! Ric des de les coses més absurdes fins al gag que em costa d'entendre.
Sort amb el primer de batx!

Un petó

lu!! ha dit...

mola mola.... m'agrada. Maria te rao pareix un poc mes serioo però esque ser de BAT.... es un atre mon jajajajajajaja ah!! i k sapies k gracies al teu blog em tingut idees pa nigotadeponen. ENORABONA!!! bxts