Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dilluns, 8 de desembre de 2008

Stop Bolonya!

El pla que no convenç a ningú

Aquest pla esta fent historia per tots els costat i que estan disposats algun polítics a implantar algo que no convenç a ningú.
Per que tot el mon calla? si a tots els estudiants afecta? per que volen fer un pla ple de coses sense cap sentit? si la gran majoria esta en contra per que segueix avant? per que cap mitja de comunicació dona importància o molt poca aquest pla, un pla que pot canviar el ensenyament universitari i pot fer mes gran si cap el fracas estudiantil? Per que tinc que pagar per poder estudiar? Per que ningú fa cas al moviment estudiantil ara que es mou mes que mai? moltes preguntes mes que son difícils de contestar...


Bé jo puc estar escrivint aso per que hui a Ontinyent aquest pla a fet una xicoteta historia i es que al convent d'alli que es un collegi concertat em organitzat baga contra aquest pla, no seria noticia rellevant si nos fos per que allí mai habien organitzat cap des de els mes de 100 anys que te el collegi però per aquest plan val la pena, la veritat es que no a sigut fàcil ja que an posat tot el possible per a que hui no es fera la baga, llevan el dret als interns però la afluència a classe a sigut mínima.

Així que ara ja podem dir que estem davant una de les revolucions estudiantils mes gran per tots els costats contra un pla que interessa a molta poca gent i que els polítics posem totes les seues forces per a que tot lo que pugam fer els estudiants que no vaja avant i intenten callar la nostra veu per tots els costats i com no per els mitjans de comunicació, però? no estan per informar mos? la veritat que mols d'ells estan per informar de lo que ells volen que estem informats i espere que pese a les detencions a valència que aso no pare ja que sense tot aso segurament ja estaria implantat el pla que no convenç a ningú.

dami