Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dissabte, 27 de desembre del 2008

Música Animada

Alguna vegada que altra ja he posat algun vídeo d'animacions musicals. Navegant per internet he vist que d'estaca una companyia en aquest sector, Animusic. Ja que estem en nadal, i la festa la relacionem en la música, i com estem en el món d'internet i de la informàtica, us parlaré d'aquesta companyia:

Animusic és una companyia de creació de contingut, que es centra exclusivament en l'equip d'animació de la música. Estan essencialment en crear contingut original, tals com el seu "vídeo de l¡àlbum" DVD, però també han produït animacions per als clients corporatius tals com HP, Disney, i Texas Instruments.

Tant els seus gràfics, com la música, són totalment sintetitzats digitalment. Ells "inventen" imaginaris virtuals mitjançant la creació d'instruments gràfics d'ordinador dels models d'objectes que apreixen per crear el so de la corresponent pista de música sintetitzada. Gamma d'instruments virtuals que recorda els instruments actualment existents en general.

L'animació d'elements gràfics instrumentals es genera automàticament dins del seu programari propi anomentat Animusic|estudi. La seua tècnica és analítica i la not de base (en lloc de ser reactiva i so-based). El seu programari intern segueix continuament interactiu en temps real a l'aplicació, però el seu enfocament segueix sent el contingut pre-renderitzats (per exemple, DVD) en lloc d'aplicacions interactives com jocs de vídeo.

Fins a la data, de totes maneres...

Per acabar, us pose uns exemples de vídeos per a que vejau el gran treball d'aquesta companyia que s'ho curren moltíssim:







PS: acabeu el any en bon peu!! I no oblideu la música, que és vida...