Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

divendres, 9 de gener de 2009

Feliç... Felicitat... Felisos...

Bé, després d'un temps sense escriure torne a la càrrega. Comencem l'any, i per tant, nous pensaments amb nous propòsits. Tots busquem posar-se una meta per a complir en l'any nou, però que la gent apenes ho complix. Molts prometen inscriure'ns a un gimnàs per a desfer els excessos dels nadals, altres deixar de fumar, i d'altres que prometen coses molt difícils a complir com canviar l'hàbit d'alguna cosa. Promeses infundades que sols ens proten a somiar per un temps i a arrepentir-nos la resta del temps, però jo pense que la millor proposició és la de ser feliç i fer feliç a la gent que ens envolta.

Personalment me posat una meta pròpia de fer el que verdaderament vull fer... MÚSICA. Pense en el present però cap al futur, i en un futur vull viure amb la música, i de la música. Açò no eu concidere com un propòsit, sols una forma de ser feliç. Amb ella sóc feliç, i per tant faig feliç als que m'envolten. Quan un està bé transmet eixa energia positiva a la gent del voltant, aleshores el primer que hi ha que fer es buscar la pròpia felicitat. Pot ser sona un poc egoista, però no, perquè amb la nostra felicitat podem aconseguir la dels nostres. I per molt decaigut, enojat, confós... o com estiga un, no hem de passar eixos sentiments negaitius, hem de filtrar-los i aportar felicitat als nostres.

També diuen que per a estar bé moltes vegades va bé un somriure, i en internet tenim un ampli contingut d'humor en el qual passar una bona estona. Avui us pose un vídeo d'una representació del joc de Mario Karts, no té perdició (si saveu de que va el joc millor):PS: salut!! i feliç any nou!!