Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

diumenge, 3 de maig del 2009

Impressionant!!

Diuen que de vegades més val una imatge que mil paraules, i com açò no es pot descriure en paraules... ací teniu la imatge:




PD: grandissim partit!

3 comentaris:

Anna ha dit...

Aquest partit ha significat tant per a la vida! Pot semblar una tonteria i jo sóc la primera que diu que el futbol no ho és tot però hi ha vegades, que cal reconèixer la felicitat que proporciona un partit tant espectacular, perfecte, brillant, perfectament coordinat... El Barça va fer allò que tot equip ha d'intentar aconseguir: meravellar als del seu equip i a tota la resta.
L'única cosa que em va sap greu és no haver-ho anat a celebrar a canaletes.

:)

Anna ha dit...

i ara a ROMAA!

Catbrass ha dit...

Tens tanta raó... El partit del Madrid- Barça va ser tot un luxe poder veure'l i un plaer poder veure el joc del Barça. No sols van guanyar amb 6 gols, sino que van jugar amb una superioritat més que visible.

I en quant al partit contra el Chealsea va ser un partit de nervis i més nervis. Allà cap al minut 60 i poc més es van quedar en 10 i així i tot van ser constants fins al punt que cap al minut 93 Iniesta va portar de nou l'ilusió a tots els culés amb el que es diu tot un golàs!! Així que ens n'anem a Roma!

PD: 1r guanyar la lliga, després la copa i el 27 la champions! (yn)

thanks anna! =)