Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dijous, 20 de desembre del 2007

Una vegada més Javi destaca!!

Si, una vegada més Javi Molina Calatayud (perigüell) enlluerna amb el seu talent! Després de acabar la carrera professional de música amb especialitat la tuba, amb matrícula d'honor, al tindre més d'un 8 de mitja en la nota final Javi optava als Premis Extraordinaris Fi de Carrera, Curs 2007-2008. Com no, Perigüell a utilitzat la seua millor arma per guanyar... divertir-se tocant. La prova la va dindre aquest passat dilluns 17 i eixe mateix dia, al mig dia es va enterar per paraules de Palacios (el que era el seu professor de tuba) que havia guanyat el premi. Va arrasar amb una obra obligada, Tockf de Sixto Manuel Herrero, i una altra lliure, Tockf de Sixto Manuel Herrero. Simplement va triumfar i s'ha endut el Premi Extraordinari Fi de Carrera!! Si no tenia prou amb la matricula d'honor, ara el premi!! Lo més de lo más!!

Felicitats perigüell!!
I a vore si em contagies alguna coseta i acabe com tu!!
Continua així!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fole, pareix que siga açò que el tio este haja fet una meravella i segur liu van donar de potra o algo per l'estil... Per cert, molt bon blog, anirem comentant cosetes per ací!!!!

Catbrass ha dit...

Val però s'agradiria que possares nom, per saber en qui comente cosetes, val?
el tio este és una maquina i res de potra!!jejeje

alatriste ha dit...

a l'anòmin dir-te que no tens massa idea del que vol dir el que ha fet Javi!!
Tal vegada parles per no callar, i crec que el que et meeixes és un poc d'humiltat, eixa cosa que Javi fa molt be.
Ha fet el que ningún músic del poble ha fet mai, fins ara, i han hagut molts músics al llarg dels més de 200 anys de música a BOcairent.
Si tu creus que ets capaç de superar en la teva matèria el que Javi ha fet, endavant, quan ho aconseguixques et felicitaré i no faré com tu, xarrar per no callar.
Fins eixe dia et desitge molta humiltat.

sulsidet ha dit...

Sergi, gràcies per publicar-ho!!! Promte en tindràs no uno, si no un muntó de premis i si no ja voràs!! Tens un futur que flipes!! Ànim perque ara estas en un bon moment de forma a seguir i altra volta gràcies!!