Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dijous, 13 de març del 2008

Audició al conservatori

Ahir, dimecres 12, vaig tindre una audició al conservatori. En aquesta audició tocava jo com a tuba solista i acompanyat de piano. Aquesta és la meua segona audició com a tuba solista que hi faig a l'any, la primera audició va ser a finals de gener i vaig interpretar "Al Jardí de la Màgia", de José Vte Fuentes Castilla. Aquesta vegada he interpretat una obra de José Salvador González Moreno, titulada "enTUBAt".

"enTUBAt" és una obra que requereix preparar-se-la, però deseguida que la tens aprés la música flueix a més no poder. En aquesta obra hi ha un clar tema principal que pasa per un moviment ràpit a un moviment lent. En el moviment lent l'intérpret expressa tots els seus sentiments de forma molt expresiva, i en el moviment ràpit s'expressa el caràcter del músic. Com no, aquesta fantasia té una Cadença, que és un fragment de la partitura en el que el tubista toca sols, sense piano, i toca dins del seu gust i respectant el tema de l'obra. Cap al final, l'obra te uns canvis de compasos que fan que el tema es menege un poc de forma graciosa. I per acabar, González Moreno ha volgut que el tubista acabe amb unes notes ràpides i amb fort.

Aquesta obra és la peça obligada que presentaré en el Concurs d'Altea de tubes d'enguany, cap a final de maig. Ara ja estic triant nova obra per assajar, que serà la que presente en el concurs com a peça lliure.

Personalment, al acabar l'audició em vaig quedar un poc desepcionat, però després jo i el professor ho vam reflexionar i l'audició va eixir d'allò més bé. Ara continuaré amb les classes i preparant-me l'obra lliure per a Altea, però sense oblidar la obligada, "enTUBAt".

5 comentaris:

xasilcan ha dit...

ei serx cm va?
cuan vas a altea?
esq jo vaig amb laorquestra del conservatori

Catbrass ha dit...

bé bé!
doncs el vint-i-pico de maig, a finals de maig.
quan ho sapia cert t'ho confirmaré.
quan vas tu?

ebrakoooO* ha dit...

enhorabona sergiii!!

espere que sigues un gran tubistaa , que jo note que et mola un montoo!!

i damunt que eres una gran persona i gran music!!

saluts tiooo!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Emiliano ha dit...

a tu algu ha dit algo k a el nombre a tu???
vinga va dixa d molestar.
ara el dixe en una frase k el més segur es k l'hages sentida:
"EL K LO DICE LO ES, EL MUNDO AL REBES"