Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

divendres, 23 de maig del 2008

Demà al Concurs de Tubes d'Altea

Sí, heu llegit bé. Demà m'en vaig cap a Altea a provar amb una nova experiència, a presentar-me a un concurs de tubes. Porte dos obres preparades per al concurs, Entubat que és la obligada per al 2n cicle de mitjà, que la duc estudiant des de el 2n trimestre, i Duc in bassum de José Vte. Asensí que és l'obra que he elegit com a obra lliure. Està clar que jo no vaig a guanyar ni a res, jo aquest concurs me le agafat com a un propòsit personal i com a una tasca a ralitzar per agafar exepirència i millorar en nivell.

Demà ixiré allà les 8 - 8 i mitja, perquè d'ací a allà hi ha un bon tros. Pel matí es tocarà l'obra obligada, que en el meu cas és Entubat, i per la vesprada la lliure, que en el meu cas és Duc in Bassum. Bé, ja us contaré l'experiencia i el que si que és cert és que disfrutaré tocant i ho faré de la millor que se!


5 comentaris:

Emiliano ha dit...

sergiet k vaja b dma

ja parlem

ampi ha dit...

Sergii! Molta sort! Ara estarà a Altea, et desitge moltíssima sort, de veritat ;) Besets!


Ampi.

flapi ha dit...

Xiquet, ara ja hauràs tocat l'obra obligada, però molta sort per a la lliure, que de segur que este matí t'ha ixit de luxe!!!!

Bessets

maria!!! ha dit...

no cal q et desitge sort xq se q vas a fer-ho d'allò + b!disfruta!

Catbrass ha dit...

gràcies als 4!!!! flapi, vaig tocar les dos obres seguidetes, i vaig ser el 3r, com que a les 11 ja estava tocant. la primera obra em va eixir molt bé, i la segona va tindre els seus maxims i minims. al acabar vaig ixir content, i finalment els premis se'ls endugueren els de 4t, que és 2n curs del meu cicle. com a experiencia ha estat molt bé! i damunt vaig tocar sux agust!! gràcies a tts!