Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dilluns, 21 de juliol de 2008

Cap al CIMVO

Demà dimarts m'en vaig cap a l'Olleria cap al Crus Internacional de Música Vila de l'Olleria, a viure una setmana segurament inoblidable, com la setmaneta que vaig passar al curset dels Spanish Brass a Alzira. Mentre escric aquest text escolte la música de la mà d'un gran tubista, el proferssor de tuba que vindrà al curset, el gran Oystein Baadsvik. Escriure al ritme d'un gran tuba és una de les coses que inspira moltíssim i sabent quin tuba és l'intèrpret encara em dona més ganes de que siga ja demà.

El curset és del 23 al 27 de Juliol, però els alumnes farem les classes del 22 al 26, perquè al Oystein li ha eixit un gran compromís que no ha pogut deixar de costat, així que nosaltres els tubes comencem demà, Dimarts 22. Tot l'altre contingut del curs es realitzarà com s'havia previst. Els concerts que es realitzaran seran els següents:

Dijous 24
  • Bones Apart Trombon Quartet [Teatre Cine Goya 22:30h, 6€]

Divendres 25
  • Banda Santa Cecilia de l'Olleria [Plaça la Vila 22:00h]

Dissabte 26
  • Concert d'alumnes del CIMVO [Teatre Cine Goya 18:30h]
  • Concert de professors del CIMVO [Convent de Caputxins 22:30h]

Diumenge 27

Concert de cloenda:
  • MNOZIL BRASS [Teatro Cine Goya 20:00h, 15€]

I ara us deixe dos vídeos. El primer és del gran tubista Oystein Baadsvik, que interpreta el "Carnaval de Venecia", demostran així que la tuba és molt més que un instrument d'acompanyament, i que quan la tuba es solista pot brillar moltíssim d'una forma bellíssima! I el segon vídeo és del grup de metalls MNOZIL BRASS, un gran grup que varía entre tocar l'instrument i el cant, una combinació explosiva que es transforma en espectacle assegurat!


Carnaval de Venecia [Oystein Baadsvik]
Bohemian Rhapsody [Mnozil Brass]3 comentaris:

Jaume ha dit...

ei tio
espere, que com tu be as dit, siga una setmana inolvidable, i aprenges mol. Kuan tornes per asi ja xarrem val? Bsts

ampi ha dit...

Ie sergii! Que tu ja te n'has anat huiii! Que demà ens vorem per allà! :P Anirem Bea, jo i els banyeruts jajaj xD. M'he enterat que també ve un del meu curs, li diuen Alfredo i toca el saxo, saps qui és?? xD Bé, ja el voràs demà! jajaja

Que això, anem a passar-ho genial Sergi! :P Ens veieeem!

Jaume ha dit...

Ie nano! Felicitats pel teu natalici! 16 anyets, maremeua.. avore si es noten. Pos res xico, k siges mol feliç i k kumplisques mols mes. Es una pena que no estigues asi per a celebrar-ho com cal, pero quan vingues ja traurem la part. Vinga, FELICITATS!