Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dilluns, 28 de juliol del 2008

Pose fi als cursets d'estiu

Després d'aquest curs que he fet en l'Olleria, puc dir que ja he acabat la meua "gira" personal de cursets d'estiu. El primer curset va ser de l'1 al 5 de Juliol en Alzira amb els Spanish Brass i amb Alan Baer. I aquest segon i últim curset ha sigut a Olleria.

En els dos cursets m'ho he passat d'allò més bé en el que respecta a la música, i també en el que respecta a l'ambient, que sempre estava imbolucrat en la música. No oblidaré aquestos dos cursets mai, ja que els professors de tuba que he tingut han sigut dels més importants que hi ha en aquest moment en el món de la música com especialitat la tuba. M'he endut grans coneixements d'aquets cursos i l'únic que em queda per fer és estudiar, estudiar, estudiar i disfrutar com sempre ho faig amb la música.

Després d'aquest article publicaré dos articles més que estaran relacionats amb aquest, el primer parlarà sobre el curset d'Alzira i els professors, i el segon igual però amb el curset de l'Olleria. Això si, tots dos articles aniran acompanyats de l'experiència que m'he endut amb de cadascún d'ells. Per amenitzar un poc aquest article us pose el següent vídeo de jazz, per a que vejau que la tuba també pot improvitzar i fer maravilles com aquesta!

Joe Murphy - Tuba Jazz Solo



PD: més avant parlaré d'aquest tuba, Joe Murphy

2 comentaris:

ampi ha dit...

Que bé ho hem passat eh Sergi! ^^ Doncs res, que a l'any que ve més! :D Vinga...beseets!

Anònim ha dit...

Sergieet!!

m'aLegre molt de k t'haja anat tant bé! =)
de segur k mai oblidaràs 1 experiència cm akesta!

i res més, a continuar gaudint de la música =)

i a passar 1 bon estiu! =)

molts beseets

se t'estimaa enTubaeet

p.d: feLicitats pel teu aniversari