Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

diumenge, 23 de març del 2008

Pascua

Un any més estem en pascua! Aquest any falles i pascua han anat seguidetes, i jo estic que no pare. El dissabte 15 per la tarda-nit vaig anar amb els d'Agres cap a València amb el tren a tocar 4 dies, i fins el dimecres per la nit no vaig tornar al poble. Em vaig recuperar de les falles i el dijous 20 (dijous sant) per la vesprada m'en vaig anar a Elx a fer una prossesó de 3 hores i mitja, i vam acabar rebentats. Vaig dormir, i el divendres 21 (divendres sant) a les 15:00h de la tarda vam anar altra vegada a Elx a fer una prossesó un poc més curta que la del dijous, de 2 horetes o per ahí. Al acabar la prossesó d'Elx vam anar cap a Catral (més al Sud) a sopar i fer una altra prossesó d'1 hora i mitja-2 hores. Finalment, vaig acabar la setmaneta musical amb la conciència de haber-ho passat de cine amb els d'Agres i amb els del poble.

Entre ahir i avui els amics estem ultimant els preparatius per a l'acampada, i ja estem en ganetes de conviure uns dies junts, a passar-ho bé. Aquesta vesprada s'ho preparare'm tot i demà pel matí cap a la caseta! I ací us deixe un vídeo de les bandes de cornetes tipiques de la Setmana Santa, però en aquesta ocació ens interpreten Pirates del Carib!

La Banda de La Sentencia toca Piratas del Caribe



Bé, no em queda dir res més que dir-vos, que s'ho acabeu de passar d'allò més bé!!


Salut!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

holaa!!

ja estic x aci de nou..xDD

kines vacances.. no has paraat!
però de segur k t'ho has passat de luxee^^

en fii espere k te vaja tot geniaal

besets

P.D: el video.. molt waai!!

TeResaa* (Catarroja)

Catbrass ha dit...

No he parat no. després de l'acampada assaig amb la banda, el divendres per la nit a banyeres a tocar, hui disabte i demà dumenge a Sant Vicent del Raspeig a tocar amb la banda de Villena, i el dilluns a fer una processoneta al poble.
no parem no!
i lo bé que m'ho pase!!!

moltes gràcies teresa!
k et vaja tt mb!!!