Pàgines

Frase per a recordar

"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimarts, 24 de juny del 2008

Se n'anem de fi de curs!

Demà, Dimecres 26, a les 5:00 de la matinada, els alumnes de 4t d'ESO se n'anem de viatge de fi de curs. Sols anem dos dies, anem el 25 i tornem el 26, perquè han hagut problemes en la gestió del viatge i la falta de professorat ens ha dificultat un poc el viatge que nosaltres voliem fer. Però així i tot, al final em conseguit organitzat una espècie d'excurció-viatge en la que s'ho passarem d'allò més bé.

Com ja he dit, ixirem del poble a les 5 del matí del dia 25 en direcció a Salou. Arribarem al Delta de l'Ebre on pel matí realitzarem MULTIAVENTURA ACUÀTICA durant tres hores, en les que es divertirem amb acitivitats com: Kayak, banana, donuts, esquí acuàtic i "cama" elàstica amb salts d'aigua. Després esmorzarem en el restaurant del Delta. Per la tarda realitzarem la MULTIAVENTURA TERRESTRE que consiteix en: Quads, escalada, tir amb arc, ponts tibetans i tirolina. Dispondrem de 45 minuts en cada activitat. Al finalitzar trasllat a Cambrils i acomodació en les habitacions de l'hotel, i després a sopar en el mateix hotel.

El Dijous 26 començarem esmorzan en l'hotel, i després amb l'autobús cap a PORT AVENTURA. Allí tindrem dia lliure per a visitar el parc temàtic, disfrutant de les seues atraccions i veure els espectacles que ens ofereixen en les distintes zones o països imaginaris del parc. A l'hora acordada agafarem el camí de tornada cap a Bocairent.

Ho passarem d'allò més bé!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

SeRgieet!!

m'ha agradat molt akest nou disseny del blog =P

i simplement dir-te k t'ho passes molt bé =) k t'ho mereixes després de tot el curs =P

1 beseet

TeResaa

Jaume ha dit...

Ei tio, esta mol be el nou estil del blo, pareix mes serio, jeje.
Espere k seu paseu mol be per aquelles terres, i que sen recoreden de vosatros que de segur que ja estan tremolant. Xo no tardes massa en tornar e, que et trobe a faltar...
Adeu!

ampi ha dit...

Genial el nou disseny, mola molt! :)

Per Port Aventura genial, no?? :) Segur que sí!

Vinga que vaja bé!


Ampi.

Catbrass ha dit...

gràcies! va estar molt bé el viatget, s'ho vam passar sux bé i per molt curt k fora el viatge va ser molt intens i no parevem en cap moment, així k tenim moltíssimes coses k contar, jeje.