"Ningú pot ser feliç si no s'aprecia a si mateix"
Rosseau

dimarts, 30 de novembre del 2010

Repàs de futbol del Barça al Madrid!

La festa de Canaletes va reunir molts milers d'aficionats · Xavi, Pedro, Villa (2) i Jeffren van fer els cinc gols del Barça · El domini del joc va ser blau-grana tots els noranta minuts de partit

El partit més esperat de la primera ronda de la temporada es va saldar ahir amb una victòria esclatant (5-0) del Barça sobre el Madrid. Els blau-grana van fer un partit rodó i haurien pogut obtenir un resultat encara més brillant, si no fos que van fallar algunes ocasions de gol molt clares. La possessió de la pilota i el control del terreny de joc van ser inequívocament dels blau-grana. Xavi va estrenar el marcador abans del minut 10 de la primera part. El van seguir Pedro, a la primera part, Villa, que va fer dos gols a la segona, i Jeffren que va deixar el marcador definitiu.

Guardiola va establir una tàctica fidel al seu estil habitual i la va encertar. L'onze blau-grana va deixar els jugadors del Reial sense opcions des dels primers minuts del partit. Mourinho va ser derrotat amb contundència al camp, no davant els micròfons de les sales de premsa, que és on sembla que es troba més a pler. Guardiola no ha respost mai a les provocacions de l'entrenador del Madrid amb declaracions a la premsa. L'elegància de Guardiola va impregnar tots els jugadors del Barça, que van fer un partit seriós, concentrat, vistós, alegre i contundent.

El partit es va escalfar en molts moments amb accions descontrolades dels jugadors blancs. De primer va ser Cristiano Ronaldo que va donar una empenta a Guardiola i va provocar la indignació dels jugadors i de tota la banqueta del Barça. Més endavant, quan ja no tenien gens ni mica l'opció de modificar el resultat, els blancs van començar a etzibar coces i empentes a tort i a dret. El defensa blanc Sergio Ramos va acabar expulsat per una agressió a Puyol que li recriminava una entrada a deshora i massa dura contra Messi.

Tots els jugadors del Barça que van sortir al camp van fer un molt bon partit. Messi, que ahir no va marcar després de deu partits de fer-ho, va lluir un joc espectacular i va ser l'autor d'una bona part de les assistències que van acabar amb gol. Ara el Barça supera el Madrid, en la classificació de la lliga, de dos punts.